Laat me duidelijk zijn: ik weet wat ik hoorde en ik wist niet verkeerd verstaan.

De verklaring te lezen: “De heer Rodriguez de acties tijdens onze wedstrijd tegen West Bromwich Albion, gevolgd door verklaringen van hem en in zijn naam door zijn diverse PR en juridische adviseurs, hebben geresulteerd in mijn karakter ondervraagd en vervolgens voor een aantal beschuldigingen te zijn gericht op me. “Laat me duidelijk zijn: ik weet wat ik hoorde en ik wist niet verkeerd verstaan. Mijn geweten in het verhogen van de klacht is dus helemaal duidelijk. “Dit was mijn eerste dergelijke ervaring in meer dan drie jaar in dit land en ik zou nooit proberen een valse aanklacht tegen een collega-professional te brengen. “Degenen die mij hebben beschuldigd dat te doen kent mij niet.

Even degenen die een advies hebben uitgebracht waren er niet op het veld op het moment en alleen de heer Rodriguez en ik weet precies wat er gezegd en ik blijf bij mijn oorspronkelijke klacht. “Ik wil nu verder gaan met mijn carrière, en zal niet verder worden commentaar op deze kwestie, zelfs als de heer Rodriguez ervoor kiest om geen verdere verklaringen af ​​te geven.”
Dit is zelden het geval, maar op dit moment, Real Madrid zijn een kwetsbaar club.

Het is een verschrikkelijke seizoen voor Los Blancos door hun uitzonderlijke normen zoals ze liggen twaalf punten op drift van LaLiga tabel-toppers Barcelona, ​​werden ze uit de Champions League klopte nadat ze leerde een voetballende les door Ajax en zijn bovendien van de Copa del Rey . 6 Er zijn veel dieptepunten geweest voor Real Madrid dit seizoen De herbenoeming van Zinedine Zidane als beheerder kan de club een lift geven, maar er is nog veel werk te doen in het Bernabeu. Echter, ondanks alle kommer en kwel, Real Madrid blijven verbonden met enkele van de grote namen in de wereld van voetbal.

Chelsea-sterren Eden Hazard lijkt uit te houden voor een verhuizing naar de Spaanse hoofdstad, terwijl Manchester United Paul Pogba zei onlangs spelen voor Real onder Zidane zou een ‘droom’ zijn. Ondertussen, Christian Eriksen transfer naar Real is een ‘zeer grote kans’ is talkSPORT verteld. Live op talkSPORT Er zijn zeven live-commentaar over de talkSPORT netwerk deze week. Zoek uit wat ze zijn en waar ze te horen, onder …

Engeland vs Tsjechië (vrijdag) – talkSPORT Walsall vs Barnsley (zaterdag) – talkSPORT 2 Shrewsbury vs Portsmouth (zaterdag) – talkSPORT 2 Gibraltar vs Republiek Ierland (zaterdag) – talkSPORT 2 San Marino vs Schotland (zondag) – talkSPORT 2 Nederland vs Duitsland (zondag) – talkSPORT 2 Dus met dit in het achterhoofd, zijn wij bij talkSPORT.com hebben gekeken naar hoe ze kunnen line-up zou de world-class trio aanmelden? Hieronder kunt u zien hoe Real Madrid kon kijken met Pogba, Hazard en Eriksen erin.

LAATSTE TRANSFER roddelnieuws Man United zet voor Juventus ace, Arsenal te wonderkid landen, plus Spurs update-tijd voor een Kruse Spurs in de zomer klap voor Duitsland ace – vier jaar nadat hij ze POG-bye afgewezen? Solskjaer verteld door expert moet hij Pogba gebruiken om bericht te sturen naar Man United squad breng ze terug Tottenham moet opnieuw te ondertekenen ‘winnaars’ Bale en Modric, stelt ex-Spurs man gossip Coutinho’s toekomstige voorpaginanieuws in Spanje als de Verenigde gekoppeld aan ex- Liverpool ster onthuld De zeven spelers van Tottenham hebben een grote voorsprong van de zomer transferperiode ODDS gescout onthulde de 14 spelers de meeste kans om te tekenen voor Man United deze zomer French Connection Real Madrid plot £ 125m Paul Pogba bod nadat hij Zidane ‘droom’ onthult Doelman (Thibaut Courtois) Er zijn vraagtekens zijn over Thibaut Courtois dit seizoen maar gezien zijn contract loopt tot 2024, wordt hij gezien als een investering op lange termijn door de club.

Als David de Gea ooit beschikbaar komt dan is de Belgische misschien iets te maken over, maar voor nu positie Courtois’ als de nummer 1 keeper ziet er redelijk veilig te hebben. 6 Courtois heeft het niet had al zijn eigen manier dit seizoen Defensie (Marcelo, Ramos, Varane, Carvajal) Real hebben zwak aan de achterzijde op frequente gelegenheden dit seizoen zag, maar ze hebben nog steeds van wereldklasse verdedigers onder hun gelederen.

En als iemand hen kan verzinken in het krijgen hun vorm terug het is Zidane, die wordt aanbeden door iedereen die verband houden met de club hebben drie Champions League titels in zijn eerste periode als manager, evenals een catalogus van trofeeën als speler van Los Blancos won. Rapporten naar voren zijn gekomen dat Raphael Varane overweegt zijn toekomst in Spanje met Manchester United op de loer maar zeker de France internationale zou niet de rug toekeren misschien wel de grootste club in de wereld en de Franse voetballegende Zidane.

6 Het zou een bug oproep tot Varane aan zijn rug op Zidane Middenveld (Pogba, Casemiro, Eriksen) Hoewel Luka Modric won het dit jaar Ballon d’Or te keren, zal Real Madrid op zoek naar een vervanger op lange termijn voor de middenvelder te vinden die 34 wordt dit jaar. En het lijkt erop dat Pogba ziet zichzelf spelen voor de Spaanse giganten één dag en Europees voetbal expert Kevin Hatchard zei op talkSPORT 2 dat Eriksen ook kan worden ingesteld voor een verhuizing naar Spanje. “Het gevoel in Spanje is dat er een grote kans dat ze zullen Eriksen krijgen.” “Kane en Mane zijn niet realistisch, hebben zij onlangs hebben ondertekend langlopende contracten.” @ KevinHatchard geeft ons een update op de top overdracht doelen Real Madrid 💰 pic .twitter.com / b0U8WlL4qT – talkSPORT 2 (@ talkSPORT2) 21 maart 2019 Manchester United moet ‘ontdoen’ van Paul Pogba 1xbet.footballresultstoday.org, talkSPORT vertelde brengen N’Golo Kanté naar Real zou enorm profiteren Pogba en ook vullen dat Claude Makelele gestalte gegeven gat dat de club ontbrak sinds 2004, maar geruchten dat de Chelsea man wil naar Stamford Bridge te verlaten zijn de laatste tijd rustig gegaan.

6 Pogba zou zijn ogen op de Bernabeu Toni Kroos is weggelaten uit deze XI want er is speculatie de Duitse is op weg naar Paris Saint-Germain in de zomer. Attack (Isco, Benzema, Hazard) Hazard, die heeft geopenbaard Zidane is iemand die hij opkijkt, verhuizen naar Real hen een extra frisheid aan de voorkant zou geven. move 6 Hazard naar Madrid lijkt onvermijdelijk zijn favoriete positie is aan de linkerkant van een front drie te zijn en hij zou krijgen veel kansen om te scoren gegeven Karim Benzema bracht vele seizoenen zijn: het bruidsmeisje aan ex-Real Madrid superster Cristiano Ronaldo.

De plek aan de rechterkant van de voorste drie is voor het grijpen en hoewel Gareth Bale begon te winnen van Real Madrid meer dan Celta Vigo afgelopen weekend, zijn toekomst bij de club is op geen enkele wijze te beveiligen en Isco werd de voorkeur van Zidane vorig seizoen. 6 Real Madrid zal een formidabele vooruitzicht zijn als ze line-up als deze
Anthony Joshua’s persconferentie om zijn gevecht met Jarrell Miller bevorderen was een levendige aangelegenheid.

De uitdager duwde de kampioen over het podium in hun New York face-off en het tweetal vervolgens bezig met veel persoonlijke trash talk. 2 Anthony Joshua zal zijn WBA, WBO en IBF-titels tegen Jarrell Miller verdedigt op 1 juni na ongeveer 40 minuten van dramatiek, Miller nam hij afscheid, het verlaten van AJ te blijven en vragen van de media te beantwoorden.

Een bijzonder probleem – het feit dat hij nog bij de belangrijkste zwaargewicht rivalen Deontay Wilder en Tyson Fury geconfronteerd – trok een sterke reactie van de WBA, IBF en WBO kampioen. Toen hem werd gevraagd over zijn rivalen, Joshua antwoordde: “Geef me de tijd, zal ik ze allemaal verslaan.

Write a comment